Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

onestep ARANY - Onestep 2 az 1-ben hajegyenesítő és hajszárító kefe (5253)

5 490 Ft
+ 1 890 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
ebuy.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 5 490 Ft

További termékek a kategóriából

További onestep termékek: onestep Hajformázó

GA.MA Italy GH4001 Hajformázó 21 890 Ft GA.MA Italy GH4001 onestep 2336 Hajformázó 4 490 Ft onestep 2336 IMETEC Bellissima My Pro Miracle Wave (11747) Hajformázó 18 390 Ft-tól IMETEC Bellissima My Pro Miracle Wave (11747) Beper P301PIS100 Hajformázó 7 280 Ft-tól Beper P301PIS100
Termékleírás
Teljesítmény 1200 W
Hideg levegő funkció Nincs
Ionizáló funkció  Nincs
Cserélhető formázófej Nincs
Hőmérséklet fokozatok száma 2
Sebességfokozatok száma 3
Akasztógyűrű Nincs

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Szelidítsd meg tincseidet, és varázsolj stílusos megjelenést percek alatt az ionos technológiával fejlesztett, forgókábeles ONE-STEP 4 az 1-ben hajformázó fésűvel! A nagy teljesítményű meleglevegős hajformázó hosszú és rövid hajhoz is tökéletesen alkalmazható. Egyedülálló volumennövelő hatás, mely hajegyenesítésre, vagy akár hullámosításra, göndörítésre is tökéletes társad lesz. Az eredmény természetesen lágy, csillogó és selymes haj.    A forrólevegős kefe a hajcsavarók, hajszárítók, fésűk és hajvasalók tökéletes kombinációja egy eszközben. Olyan frizurát készíthetsz vele, amilyet csak szeretnél! Ez a hajformázó kefe azért készült, hogy elegánsabbá és rendezettebbé tegye a hajad, valamint növelje annak dússágát. Egyszerre szárítja és formálja a hajat (minden típusra alkalmas). Egyszerűen formáld meg frizuráját pontosan úgy, ahogy elképzelted egyetlen mozdulattal!  KÖNNY ÉS GYORS HASZNÁLAT Az 1200 W teljesítmény lehetővé teszi a kefe egyenletes és gyors hevítését, ami sok időt takarít meg. LED világítással rendelkezik, és 3 hőmérsékleti szinttel szabályozható a különböző hajformákhoz és frizurákhoz; magas hőmérséklet vastagabb hajhoz és alacsonyabb melegítési hőmérséklet vékonyabb hajhoz. A kefe egyedülálló ovális kialakítása lehetővé teszi a haj simítását, míg a kerek szélek csodálatos volument hoznak létre. NEGATÍV IONTECHNOLÓGIA A fejlett negatív ion technológia sokkal több hajápolást tesz lehetővé szárításkor. Segít megőrizni a hidratáltságot és jelentősen csökkenti a haj károsodását, összehasonlítva a hagyományos szárítókkal. Tulajdonságok: 
  • Hőmérséklet: 80-160 °C
  • Anyaga: műanyag
  • Típus: Hajgöndörítő/ hajegyenesítő
  • Száraz és nedves hajon is használható!
  • Feszültség: 210-240V
  • Méret: 43x14x8 cm
  • Súly: 540g
  • Energia: 1200W
  • frekvencia: 50-60 Hz
  • Hőmérséklet szabályozóval
  • Negatív-ion kondicionáló technológia
  • Ergonomikus kialakítás

      A termék higiéniai terméknek minősül!
    Bővebb információ:  https://ebuy. hu/aszf-74


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.